LIGHT STAX. Конструктивне сяйво цеглинок

Home Reviews LIGHT STAX. Конструктивне сяйво цеглинок
21.09.2017

Абсолютно нове рішення, аналогів якому ще не зустрічалося: у малих фантазерів тепер є можливість додати безпечного світла у свої ігри. Завдяки LED-цеглинкам LIGHT STAX дитячі іграшки можуть перетворюватися в сутінках вечорів на сяючих помічників, які допомагають долати дитячі страхи темряви.

Така конструкція вдвічі цінніша малюку, адже вона зібрана власноруч. Уночі ця іграшка заспокоїть теплим світлом, а вранці чи вдень подарує безліч переваг завдяки LED-цеглинкам різних кольорів, які світяться, мерехтять, забарвлюються, надихають на нові ідеї. LIGHT STAX здатні дати друге життя навіть старим конструкторам, адже вони сумісні з елементами LEGO.

Конструктор LIGHT STAX чи його елементи — це цеглинки для будівництва зі світлодіодним підсвічуванням цілком безпечно вбудованим у них. Це — чудова нагода додати більше до домашніх конструкторів із пластмасових цеглинок. Жодних проблем та ніяких труднощів, просто з’єднуємо цеглинки та отримуємо найкрасивішу конструкцію, вона світитиметься різнокольоровими барвами або додасть нового життя та барв звичайним конструкторам, які є вже майже в кожної дитини.

Будь-яка стара чи нова колекція або конструкція з LIGHT STAX сяятиме новими барвами: у будинку ввімкнеться світло, вулиці отримають вуличні ліхтарі, на поліцейській чи пожежній дільниці з’явиться світлодіодна вивіска, автомобілі заблищать фарами чи замерехтять світловими сигналами. Нові створені та наповнені світлом конструкції або чарівні істоти збільшать можливості та повернуть увагу до старого конструктора, чи закортить придбати новий. Перешкод фантазії з барвами світла тепер майже немає разом із LIGHT STAX! Продаж конструкторів та елементів LIGHT STAX щойно розпочався!

Нескінченні можливості з грою світла

Чи гарно виглядає будиночок LEGO без освітлення, автомобіль LEGO без вказівників поворотів або маяк LEGO без світла? LIGHT STAX пропонує шанувальникам конструкторів просту систему освітлення для будівництва та гри. Цеглинки зі світлодіодним підсвічуванням повністю та без проблем компонуються з цеглинками LEGO, DUPLO, Mega Bloks та компонентами інших подібних брендів.

Starter LS-M03001

Конструктори та блоки LIGHT STAX існують двох основних типів, перш за все за розміром:

  1. LIGHT STAX — сумісні зі звичними цеглинками LEGO та подібними до них.
  2. LIGHT STAX JUNIOR — сумісні з цеглинками більшого розміру, відомими під назвами серій LEGO DUPLO, Mega Bloks та подібними.

Shine LS-S12003

Creative LS-S12002

Basic LS-S12001

Елементи LIGHT STAX пропонуються у готових наборах, чи окремими блоками та їх частинами. Тож можна створити будь-які конструкції за власним чи запропонованим планом, та/або вбудувати їх у будь-яку модель LEGO. Конструктор LIGHT STAX починає світитися, якщо з’єднано деталі цеглинки з базою-підставкою.

Expansion Extension cables LS-S11101, Mobile Power LS-S11501

Beginner LS-S12000

База-підставка LIGHT STAX — це літій-полімерний акумулятор у вигляді підставки розміром 4×4 (або 4×2), що може підсвічувати сотні STAX-деталей одночасно у різних режимах. Це зручно й легко.

USB Smart Base LS-M03000

Додатково: Lamp Чорний LS-S100, Білий LS-S101

База-підставка LIGHT STAX JUNIOR має інший принцип, хоча теж конструктивно є підставкою розміром 4х4 та може підсвічувати теж сотні STAX-деталей (розмір цеглинок та штифтів, як у LEGO DUPLO, Mega Bloks) одночасно у різних режимах. Проте потребує батарейок (3 батарейки ААА включено до базової комплектації) або з’єднання/живлення через спеціальний USB-кабель, який теж включено до базової комплектації.

Junior USB База LS-M03000L

На базах обох типів (великих за розміром JUNIOR чи маленьких цеглинок для більш дорослих дітей) є ще й натискач з трьома режимами світлення, який підсвічується відовідно синім, зеленим, червоним кольорами, або не світиться, бо вимкнений.

Puzzle Dino LS-M03004

Puzzle Christmas LS-M03003

Конструктори LIGHT STAX обох типів розроблено у 20 різноманітних непрозорих та прозорих кольорах, у кількох розмірах цеглинок за кількістю штифтів та у вигляді різних конструкцій. Система LIGHT STAX є бездротовою, але також пропонує кабелі-подовжувачі для ще більшої кількості сценаріїв та свободи дій у складанні певних конструкцій, реалізації незвичайних ідей.

Expansion Різнобарвний 6 шт. LS-M04007 LS-M04040, 8 шт. LS-M04030

Junior Expansion Pack: Червоний LS-M04003, Зелений LS-M04004, Синій LS-M04005, Помаранчевий LS-M04006, Жовтий LS-M04002, Білий LS-M04001, Рожевий LS-M04008, Чорний LS-M04009

Магія LIGHT STAX

Цеглинки LIGHT STAX починають світитися, коли їх побудовано та з’єднано послідовно разом з базою-підставкою. На чи під базою їх під’єднано — неважливо. Достатньо забезпечити контакт штифта з іншою цеглинкою LIGHT STAX чи базою. Сама база виглядає начебто як звичайнісінька деталь розміром 4×4 (для всіх типів) або 2×4 (не для типу LIGHT STAX JUNIOR), але придивіться!

У базу вмонтовано рознім Micro USB та невеличкий перемикач. Достатньо ввімкнути перемикач, обрати один із трьох режимів, аби засвітилися чи замиготіли барвами під'єднані цеглинки LIGHT STAX. Можна вставити USB-кабель до розніму, приєднати його до звичайного адаптера смартфона, ноутбука або портативного зарядного пристрою і таким чином водночас підзарядити акумулятор на кілька тижнів (залежатиме від інтенсивності використання), або для типу LIGHT STAX JUNIOR взагалі завдяки цьому не вживати батарейки.

База має 3 режими освітлення: постійне світло, миготіння та поступове набування яскравості. Одна акумуляторна база здатна підсвічувати 50 кубиків STAX понад годину та може заряджатися від бази знову і знову. Немає значення, скільки штифтів цеглинки ви з’єднуєте, цеглинка буде провідником світла в будь-якому разі. Наприклад, цеглинка 4×2 може бути з’єднана з іншою лише своїми двома штифтами за наявних вісьмох. До того ж наявні в асортименті кабелі подовжувачі, за допомогою яких можна дістатися недосяжних місць, наприклад ззовні чи навпаки в глибині побудованої конструкції.

Особливості LIGHT STAX:

  • Повна сумісність з основними брендами для конструювання цеглинок із штифтами.
  • Захоплює світлом цеглинок як дітей, так і дорослих.
  • Концепція високої якості, в основі якої лежать роки розвитку та вдосконалення.
  • Модульна конструкція. Достатньо придбати лише необхідну мінімальну кількість модулів та збільшувати колекцію за потребою за будь-яким принципом.
  • Цеглинки наявні як у наборах, так і окремо за певними кольорами.
  • Можливе використання живлення через USB.
  • Одне джерело живлення може освітити понад 500 цеглин LIGHT STAX, поєднаних одна з одною послідовно чи паралельно.
  • За допомогою кабелів-подовжувачів можна дістатися потрібних складних місць. Можна працювати й взагалі без дротів.
  • Найкраще поєднання ціна та якість.
  • Інструкція українською мовою в коробці.
  • Кабель USB включено до комплекту з базою LIGHT STAX. До комплекту бази LIGHT STAX JUNIOR також включено три батарейки ААА.

Найпоширеніші запитання

Чи безпечний LIGHT STAX у користуванні? Так, звичайно! Конструктори LIGHT STAX витримали всебічне тестування, цілком безпечні у використанні та відповідають стандартам якості. Безпечним є й використання живлення USB 5В.
Чи можна ними гратися у воді? Як і більшість електронних іграшок, деталі LIGHT STAX не треба використовувати чи занурювати у воду або залишати у вологому приміщенні, аби запобігти їх швидкому псуванню. Йдеться не про безпосередню шкоду людині, а лише про шкоду іграшці.
З якого віку діти можуть гратися LIGHT STAX? Конструктор LIGHT STAX призначений для дітей віком від 5 років. Конструктор LIGHT STAX (JUNIOR) призначений для дітей віком від 3­х років та більше. Проте це дуже приблизні базові рекомендації.
Чи можна використовувати LIGHT STAX з цеглинками інших виробників? Так. Цеглинки LIGHT STAX ідеально компонуються LEGO, Mega Bloks та з цеглинками інших відомих і подібних брендів. Це і була мета створення таких цеглинок.
Як надовго вистачає заряду на базі­-підставці 4х4 Mobile Power Stax? Це залежить від режиму використання та кількості з’єднаних з нею цеглинок. База­підставка може підсвічувати 50 цеглинок LIGHT STAX кілька годин безперервно та зберігати ємність у режимі без підзаряду тижнями. Це така акумуляторна батарейка, яка здатна заряджатися від USB, коли вона розряджена. Особливістю такої бази-­підставки є те, що можна з'єднати кілька баз, таким чином подовжуючи час їх безперервного використання в режимі ввімкнутого світла. Вдосконалення бази та акумуляторів триває, тож кожна нова партія може мати покращені характеристики.
Скільки всього цеглин LIGHT STAX можуть бути підсвічені однією USB-підставкою 2х4 або однією підставкою 4х4? Будь-яке джерело живлення LIGHT STAX може освітити понад 500 цеглин LIGHT STAX. З’єднуючи з відповідним джерелом живлення USB, загалом можна освітити навіть понад 500 цеглин LIGHT STAX. Чим ретельніше з’єднуються деталі LIGHT STAX та чим охайніше вони зберігаються, тим більше можете освітити та тим довше з ними грати. До речі, під’єднувати цеглинки можна як додаючи їх над поверхнею бази, так і під нею.
Чи потрібні додаткові батарейки для користування конструктором LIGHT STAX?

Батарейки можна або потрібно використовувати лише для серії LIGHT STAX Junior, це серія сумісна із серіями інших виробників, відомих під назвами LEGO DUPLO, Mega Bloks та подібними. База­-підставка типу 4×4 цієї серії використовується й без батарейок – лише з USB-кабелем. Якщо без кабелю, то тільки для такого типу бази потрібні батарейки (3 шт. ААА).

Застосовуючи в грі інші серії LIGHT STAX, які менші за розміром штифтів цеглинок, ніж цеглинки DUPLO, Mega Bloks, користувач вільний від потреби використання батарейок, а знадобиться йому лише акумуляторна база. Базу-­підставку такого типу 4×4 можна перезаряджати та використовувати з USB-кабелем. База­підставка 2×4 працює лише завдяки з’єднанню за допомогою USB-кабелю та не підзаряджається, бо потребує в режимі без USB-з’єднання батарейок.

Яке джерело живлення необхідне для USB-кабелю? USB-кабель можна приєднувати до стандартного зарядного пристрою USB (5В). Таке живлення можна отримати від більшості смартфонів, планшетів, інших гаджетів або портативних зарядних пристроїв USB, чи через USB-порт (починаючи від версії 2.0) на ноутбуці.
Як зробити конструктор LIGHT STAX чистим, якщо він забруднився? Легко очистити LIGHT STAX за допомогою звичайної сухої чистої ганчірки. Не треба для цього занурювати деталі LIGHT STAX у воду та не слід використовувати пральну машину з цією метою, аби не пошкодити функціональність світла цеглинки. Інакше є шанс, що вона може перетворитися на звичайну, яка вже не світитиметься.
Де купити конструктор? Постачальником конструктора в Україну є дистриб'ютор ERC (www.erc.ua). Придбати конструктор можна у величезній мережі його бізнес-партнерів (якщо таких не можете знайти, звертайтеся до постачальника через сайт www.erc.ua або facebook). Продаж розпочався у квітні 2017 року. Маємо надію, конструктор буде вдалим придбанням у багатьох магазинах електроніки та іграшок, включно з інтернет-магазинами. Не забувайте завжди вимагати фіскальний чек!

Menu
Products catalog
Products catalog